Ολυμπιακοσ Πασ Γιαννινα - Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' .

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid).

Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Pas Giannina Olympiakos Live 20 03 2022 Super League 1 Gazzetta
Pas Giannina Olympiakos Live 20 03 2022 Super League 1 Gazzetta from www.gazzetta.gr
Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports.

Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο .

Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' .

Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid).

Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Olympiakos Pas Giannina Live
Olympiakos Pas Giannina Live from www.enikos.gr
Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους .

Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο .

Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο .

Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Ddwkcvryuif4xm
Ddwkcvryuif4xm from www.sportime.gr
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους .

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Ολυμπιακοσ Πασ Γιαννινα - Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' .. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Posting Komentar

0 Komentar